Over ons

Klusbedrijf den Bakker is van vele markten thuis. Of het nu gaat om renovatie, verbouwing, timmer- en tegelwerk, schilderen, stuken en isoleren, bij ons kun je voor alles terecht!

Dit doet Klusbedrijf den Bakker

Klusbedrijf den Bakker is sinds 2018 succesvol aan het werk voor vele klanten in de regio Breda. Wat doen we precies?
 • Verbouwen
 • Renovatie
 • Sloopwerk
 • Tegelwerk
 • Stucen
 • Behangen
 • Timmerwerk
 • Schilderwerk
 • Elektra
 • Laminaat
 • Vloer- en wandafwerking

Betrouwbaar
Wij komen gemaakte afspraken altijd na

Kwaliteit voorop
Bij elke klus streven we naar het beste eindresultaat

Creatief en veelzijdig
Wij denken oplossingsgericht mee in al je wensen

"Ik kijk er altijd naar uit om met de klant samen te werken en te gaan voor het allerbeste eindresultaat."

Mijn naam is Marcel den Bakker en ik ben de trotse eigenaar van Klusbedrijf den Bakker. Sinds 2018 ben ik actief in de wereld van renovatie en kluswerkzaamheden in de regio Breda. Mijn passie ligt in het transformeren van ruimtes en het creëren van een prachtig eindresultaat.

Bij Klusbedrijf den Bakker richten we ons op een breed scala aan diensten om jouw huis te verbeteren in de regio Breda. Of het nu gaat om renovaties, verbouwingen, stucwerk, schilderwerk of andere klussen in en rondom huis, wij hebben de expertise en toewijding om jouw project tot een succes te maken.

Ik werk vaak zelfstandig, maar ik heb ook een betrouwbaar netwerk van vakmensen waarmee ik samenwerk om grotere projecten aan te pakken. Dit stelt ons in staat om flexibel en efficiënt te werken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bij Klusbedrijf den Bakker geloven we in vakmanschap, aandacht voor detail en klanttevredenheid. Jouw wensen staan bij ons centraal en we streven ernaar om jouw idee werkelijkheid te laten worden. Samen kunnen we jouw huis in de regio Breda omtoveren tot de ideale leefomgeving.

Wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvende offerte of om je project te bespreken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en jouw ruimtes te laten stralen!

Marcel den Bakker in Breda

Dit zeggen onze klanten

Thea Brans
Thea Brans
Dhr den Bakker, heeft gedurende 2 weken uitstekend werk verricht, zowel schilderwerk als andere werkzaamheden perfect uitgevoerd. EEN AANRADER!
Esther Staaltjens
Esther Staaltjens
Marcel en zijn collega hebben bij mij de vloer van de (bij)keuken vervangen. De vloer is strak gelegd en ik ben er erg blij mee. Marcel komt zijn afspraken na, is op tijd en werkt netjes. Kortom de volgende keer zal ik hem zeker weer bellen.
Karin Hartmans
Karin Hartmans
Klusbedrijf den Bakker heeft bij mij de badkamer op nieuw betegeld na een lekkage, het ligt er weer mooi in, er word ook mee gedacht en advies gegeven.
Bas van Rijthoven
Bas van Rijthoven
Klusbedrijf Den Bakker heeft bij ons de keukenwanden opnieuw betegeld en electra verlengd. Het resultaat is van hoge kwaliteit en tot in detail goed uitgevoerd. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het werk en bevelen klsubedrijf Den Bakker van harte aan. Ook in de communicatie zijn ze pro actief en ze komen afspraken na.
arie dekkers
arie dekkers
Klusbedrijf Den Bakker heeft deze week de laatste hand gelegd aan de verbouwing van onze kapsalon naar een appartement. Een project dat naar volle tevredenheid is verlopen, ruim binnen de aangegeven deadline. Marcel werkt zeer secuur. Bovendien regelt hij zijn zaken op tijd en volgens afspraak in alle vriendelijkheid. Top werk geleverd !
Saskia Looij
Saskia Looij
Marcel heeft bij ons de keuken en toilet geheel gerenoveerd, waar we heel erg tevreden over zijn. Marcel werkt nauwkeurig en oplossingsgericht. Is fijn in de omgang en komt afspraken na! Kortom, voor een volgend project schakelen we Marcel weer in!
MC Leijten
MC Leijten
Gewoon omdat die goed is!
Adriaan Buijs
Adriaan Buijs
Onze dakgoot en hwa zijn professioneel gerepareerd en opnieuw geschilderd. De voordeur en kozijn staan ook weer strak in de lak. Fijne mensen om mee samen te werken die hun afspraken nakomen en meedenken in de oplossingen die nodig zijn. Voor een volgende klus zullen wij hun opnieuw benaderen.
L De Vries
L De Vries
Aardige en goede vakman. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen!
Wim Uytdewilligen
Wim Uytdewilligen
Klusbedrijf den Bakker heeft bij ons de complete badkamerverbouwing uitgevoerd. Marcel communiceert goed (komt afspraken na), prettig in de omgang, werkt zeer nauwkeurig en heeft alles naar volle tevredenheid opgeleverd. Wij zijn heel tevreden en zouden Klusbedrijf den Bakker bij iedereen aanraden.

Vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op voor meer informatie